Цена:
11.90 лв.
Грамаж:
350 гр

Пиле стомна кебап

Съставки
  • пилешко филе
  • печурки
  • лук
  • моркови
  • домати иподправки
  • задушени в стомна
алергени
  • лактоза
  • целина
  • глутен
  • соя